Retailmedewerker

Center Parcs De Huttenheugte Stage Verkoop - Retail

Ben jij gastgericht en stressbestendig? Vind jij het leuk om gasten advies te geven over een cadeau of outfit? Volg jij op dit moment een retail opleiding en ben jij op zoek naar een leuke uitdagende stage, dan is deze stageplek wat voor jou! Wij op zoek naar een stagiaire voor de afdeling Shops. Elke dag staan wij met een team klaar om ervoor te zorgen dat alles op het park goed verloopt. Bij de Shops zorg jij ervoor dat onze gasten fijn kunnen winkelen. Je houdt je bezig met het verwelkomen van gasten, de verkoop van kleren en spullen en je bedient de kassa. Daarnaast zal jij in verschillende winkels staan op jouw skills optimaal te ontwikkelen; het Cycle Center, de Fashionstore en Toys en Souvenirs. In de verschillende winkels ben jij bezig met verschillende taken die daar bij horen, bij het Cycle Center maak je bijvoorbeeld boekingen en bij de Fashionstore geef je advies. Stage periode in overleg. Bij een fulltime stage krijg jij een vergoeding van 368,33 euro per maand.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vragen: - Je bent op dit moment bezig met een gerelateerde opleiding; - Je bent twee of drie dagen in de week beschikbaar; - Je bent gastgericht ingesteld; - Je hebt goede kennis van de Duitse en Engelse taal; - Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden: - Een leuke, afwisselende stage in een dynamische omgeving; - Mogelijkheid voor het uitvoeren van opdrachten; - Stageperiode is in overleg; - Inwerkprogramma en goede begeleiding tijdens je stage; - Gezellige en hardwerkende collega’s; - Gratis gebruik van de meeste faciliteiten op het park (zoals zwemmen). Als je niet in de buurt woont kan je hier toch stage lopen. Gedurende je stageperiode is er namelijk een mogelijkheid om intern op ons park te verblijven. Mocht je nadere informatie wensen of heb je nog vragen. Dan kan je van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 uur en 16:00 uur telefonisch contact opnemen met de afdeling HR onder het volgende telefoonnummer: 0524-594573.

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality en verkoopt
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • Voert ondersteunende retailprocessen uit
  • B1-K2-W1 Functioneert als professional in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising

lees verder