Retailmedewerker

Megadump Dalen B.V. Verkoopmedewerker - retailmedewerker

Als verkoopmedewerker speel je een essentiƫle rol in het bieden van een uitstekende klantenservice, en we zijn enthousiast om je te betrekken bij alle voorkomende werkzaamheden in onze verkoopomgeving. Onze ervaren medewerkers staan klaar om je te begeleiden en je de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Of het nu gaat om klantinteracties, het adviseren over producten, of het assisteren bij het afrekenproces, je zult de kans krijgen om diverse aspecten van het verkoopvak te verkennen en je vaardigheden te ontwikkelen. Hun expertise en praktijkervaring zullen dienen als een waardevolle bron voor jouw groei als verkoopprofessional. Bij ons is er ruimte voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. We moedigen je aan om proactief deel te nemen aan teamactiviteiten, klantgericht te denken en initiatief te tonen in de verkoopomgeving.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij geloven sterk in een leercultuur, en we zien jouw wil om te leren als een waardevolle troef. Of het nu gaat om productkennis, verkoopvaardigheden of klantenservice, jouw bereidheid om nieuwe informatie op te nemen en toe te passen is van onschatbare waarde. We moedigen je aan om vragen te stellen, te luisteren naar ervaren teamleden en actief deel te nemen aan alle voorkomende werkzaamheden om jezelf voortdurend te verbeteren.

Wat biedt het bedrijf?

Naast je dagelijkse werkzaamheden krijg je ook de kans om stageopdrachten uit te voeren. Deze opdrachten zijn ontworpen om jouw theoretische kennis toe te passen in de praktijk en zullen bijdragen aan een dieper begrip van de verkoop- en retailsector. Natuurlijk hebben wij oog voor talent dus als je je opleiding succesvol afrond zijn er zeker mogelijkheden voor een vaste baan.

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality en verkoopt
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • Voert ondersteunende retailprocessen uit
  • B1-K2-W1 Functioneert als professional in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising

lees verder