Manager / ondernemer horeca

Restaurant Amis Een fijne, leerzame stageplek.

Je werkt in een gezellig en relatief jong team, onze leermeester neemt graag de tijd om te kijken naar jou eigen leerdoelen en interesses. Ons restaurant kent veel vaste gasten. Wij vinden gezelligheid erg belangrijk, onze gasten voelen dat! Het team is klein, onze band word hecht. Ons restaurant is knus, gezellig.. een beetje huiskamer-achtig. Elke dag is anders, ons doel is wel elke dag het zelfde, het creëren van een ''thuis kom gevoel '' voor onze gasten. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe aanwinsten voor ons jonge team, collega's die met ideeën komen, die vernieuwend zijn en van uitdaging houden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Sociale vaardigheden, vernieuwend én nieuwsgierig. Altijd op zoek naar meer, naar vernieuwing en uitdaging. Een teamplayer en iemand met oog voor details. En natuurlijk gezellig!

Wat biedt het bedrijf?

Ons gezellige, knusse restaurant is voor veel vaste gasten een prettig thuisbasis, alleen even een kopje koffie met een krantje, een lunch met vriendinnen of een uitgebreid diner. Bij ons is eigenlijk alles mogelijk. Ons gezellig team heeft elke dag weer de uitdaging om er een geslaagde dag van te maken. Ben jij iemand die makkelijk schakelt van zakelijk naar een luistert oor voor onze vaste gasten? Dan ben je iemand die erg goed bij Amis past! Veel van onze collega's zijn hier begonnen als student, bij ons is het namelijk heel simpel.. pas je er tussen? Dan doen wij er alles aan om jou niet meer kwijt te raken!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder