De Hoge Neer B.V.
- Naam De Hoge Neer B.V.
- Leerbedrijf ID 100725201
- KvK naam De Hoge Neer B.V.
- KvK nummer 83357483
- KvK vestigingsnummer 000049528254
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31768877858
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 2
- Stage/bbl overeenkomsten 1
Organisatieprofiel
- Omschrijving Gelegen aan de Hoge Neerstraat 1, verwelkomen wij u in onze sfeervolle brasserie met open armen. Hier kunt u genieten van een uitgebreide menukaart met culinaire hoogstandjes en perfect bijpassende wijnen. Of u nu kiest voor een gezellig diner in het gezelschap van vrienden of familie, of voor een romantisch avondje uit met uw geliefde, bij Brasserie De Hoge Neer bent u altijd verzekerd van een bijzondere ervaring.
- Informatie Leren & Werken De Hoge Neer biedt plaats voor de bediening en de keuken. Hierin worden jullie opgeleid om zelfstandig mee te kunnen draaien in de bediening en keuken. Wij willen op een goede manier al jullie kwaliteiten inzetten en waar nodig is te begeleiden naar een hoger niveau. Wij werken met een jong team.
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
De Hoge Neer B.V.
- Naam De Hoge Neer B.V.
- Leerbedrijf ID 100725201
- KvK naam De Hoge Neer B.V.
- KvK nummer 83357483
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 2-3-2023
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 3 / 2-3-2023
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
De Hoge Neer B.V.
- Naam De Hoge Neer B.V.
- Leerbedrijf ID 100725201
- KvK naam De Hoge Neer B.V.
- KvK nummer 83357483
Contactpersonen (1)
-
Jacky Miao Praktijkopleider, Contactpersoon BPV KokRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenKok, Zelfstandig werkend kok
Zelfstandig werkend kok