Zelfstandig werkend kok

De Hoge Neer B.V. Ben jij een gezellige, enthousiaste aanpakker en wil jij graag aan de slag in de horeca. Dat kan bij brasserie De Hoge Neer !

Als leerling-kok mag jij jezelf elke dag uitleven met het maken van de lekkerste gerechten! Dit gebeurt door: - Het goed voor bereiden van je dag door middel van mise en place, ofwel de voorbereidende werkzaamheden om de gerechten die ene fantastische smaak te geven; - Het mooi opmaken van de gerechten of dit nu een voorgerecht of toetje is; - Samen met het team de verantwoordelijkheid te nemen voor het opruimen van de bestellingen; - Samen met jouw collega’s er voor te zorgen dat je werkplek na afloop brandschoon is, zodat jullie de volgende dag weer fris kunnen beginnen; - Jij zorgt er samen met jouw keukenteam voor dat de gasten aan hun vrienden en familie vertellen hoe heerlijk jullie gerechten zijn!

Naar wie zijn wij op zoek?

- Ervaring in de keuken is fijn, maar heb je dat niet wij willen je het graag leren! - Je bent een gemotiveerde enthousiaste en gedreven collega die van aanpakken houdt; - Jij weet jouw hoofd koel te houden ook in de spitsmomenten; - Jij bent secuur, ordelijk en hebt hygiëne hoog in het vaandel staan; - Je bent flexibel, dat zijn wij ook en samen maken we graag een rooster dat bij jou en ons past.

Wat biedt het bedrijf?

Persoonlijke ontwikkeling; Jij wordt altijd uitgedaagd om te blijven leren en ontwikkelen. Er wordt samen met de chef kok door middel van een persoonlijk ontwikkelplan gekeken waar je ambities liggen en hoe we deze gezamenlijk kunnen bereiken. Eigenaarschap; Als team denken we graag mee hoe de organisatie verder kan groeien. Meedenken en je laten horen moedigen wij dan ook maar al te graag aan; Arbeidsvoorwaarden; Marktconform salaris.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder