Meewerkend horeca ondernemer

Beachclub Texel

Beachclub Texel, gelegen bij Paal 19,5 in badplaats De Koog, is een betoverende plek waar je het hele jaar door kunt genieten van het Texelse strand. Als stagiair bij Beachclub Texel zijn er tal van redenen waarom je hier je stage zou moeten lopen: Jaarrond Stages: We bieden jaarrond stages aan in verschillende vakgebieden, waaronder evenementen, bediening en keuken. Dit betekent dat je het hele jaar door de kans hebt om praktijkervaring op te doen en je vaardigheden te ontwikkelen. Energiek Team: Beachclub Texel heeft een jong en energiek team. Je zult werken met enthousiaste collega’s die gepassioneerd zijn over gastvrijheid en het creëren van een geweldige ervaring voor onze bezoekers. Variatie: Als stagiair bij Beachclub Texel krijg je te maken met een gevarieerde werkomgeving. Van drukke zomerdagen tot gezellige wintermaanden, je zult verschillende aspecten van het horecabedrijf ervaren. Prachtige Locatie: Gelegen bij Paal 19,5,

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder