La Base - grand café & takeaway Leer manager worden (en misschien te blijven) in het gezelligste grand café van Nederland!
De start- en einddatum zijn in overleg. Meewerkende stage met management taken en verantwoordelijkheden. Van bar tot bediening en van (klein) keukenwerk tot catering & events. Je leert veel; roosteren, calculeren, inkopen, sales en procesmatige zaken als HACCP, BHV en kassatellen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Juiste oog voor detail. Gezellige, gastgerichte en positieve houding. Passie voor eten en drinken. En heel belangrijk; voor je collega's ga je door het vuur en voor de gasten heb je (bijna) alles over. Ben je sportief? Dat komt goed uit, want je bent werkzaam in de grootste health club van Nederland (www.amstelhof.com).
Wat biedt het bedrijf?
Je bent bij ons onderdeel van het team en niet zomaar een voorbijganger. Je werkt mee, doet mee aan uitjes en trainingen, kan redelijk flexibel je werktijden bepalen en wat heel leuk is; je bent vrij om te sporten. Wij hopen dat je na je leerbaan bij ons blijft of mee wilt ontwikkelen.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat