Carrosseriebouwer

Van Beurden de Lier B.V. Voor de opbouw van de meest moderne vrachtwagens zijn wij op zoek naar een carrosseriebouwer die het vak wil leren!

Carrosseriefabriek van Beurden is een familie bedrijf, gevestigd in het Westland, dat zich al ruim 90 jaar bezig houd met de ontwikkeling en bouw van vrachtwagen carrosserieën, voornamelijk voor temperatuur gecontroleerd vervoer. Naast de nieuwbouw verzorgen wij ook het spuit- en reparatie werk. Voor de continuïteit zijn wij op zoek naar enthousiaste jonge mensen die het vak willen leren. Als carrosserietechnicus van bedrijfswagens werk je samen in een team, waarbij jij verantwoordelijk bent voor een deel van de opbouw en afwerking van carrosserieën van voornamelijk zwaardere bedrijfswagens. Indien je ook algemene schadeherstelwerkzaamheden kunt uitvoeren, heb je natuurlijk een streepje voor. Je werkt in goed ingerichte werkplekken en aan diverse werkstukken. Als je wilt zien wat we doen bekijk dan onze website www.vbeurden.nl of volg ons op Facebook.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt interesse in techniek en hebt daarin een opleiding gevolgd of die volg je momenteel Je leert graag een mooi en afwisselend beroep in de praktijk Je bent in staat zelfstandig en in team verband te werken Je hebt een proactieve hands-on mentaliteit Je bent collegiaal, oplossingsgericht en flexibel Je bent bereid om het werk samen met je collega's af te maken als het nodig is

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een zeer dynamische, uitdagende en boeiende werkomgeving met een grote diversiteit aan mogelijkheden om je in te bekwamen zoals; metaal-, hout- en kunststof bewerking, elektra, hydrauliek en pneumatiek. Er is veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief; kansen te over. Tevens is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Verder bieden wij een passend salaris, uiteraard afhankelijk van de kennis en vaardigheden.

Wat ga je leren?

  • Voert assemblagewerkzaamheden uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Voorbereiden en bewaken van de uitvoering
  • B1-K1-W2 Verzamelen mater. en gereedsch., inrichten werkplek en object voorber. op assemblage werkz.
  • B1-K1-W3 Assembleren van onderdelen/systemen en montage aan voertuigen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W4 Controleren van de werkzaamheden en afronden van de opdracht
  • Bouwen, herstellen en onderhouden van carrosserieën en installaties
  • P2-K1-W1 Uitvoeren van werkzaamheden aan chassis
  • P2-K1-W2 Uitvoeren van werkzaamheden aan carrosserieconstructies
  • P2-K1-W3 Uitvoeren van werkzaamheden aan voertuiginstallaties

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder