Manager / ondernemer horeca

Hotel 't Kruisselt Allround ondernemende stagiair(s) gezocht!

Hotel ‘t Kruisselt is een gerenommeerd 3-sterren Superior hotel, gelegen op één van de mooiste plekjes van Twente. Naast een prachtig hotel met 42 kamers, een sfeervolle huiskamer met tuinterras, de Eetkamer met 90 couverts en een zwembad, beschikken wij over een 9 holes par 3 golfbaan. Het hotel onderscheidt zich door excellent gastheerschap, een gezellig en gemoedelijke sfeer en een culinair verrassende keuken met traditionele gerechten. Als stagiair Horeca Manager en Ondernemer werk je op alle afdelingen en krijg je inzicht in het reilen en zeilen van een hotel-restaurant met golfbaan. Je doorleeft de diverse afdelingen en leert over inkoop, verkoop, planning en organisatie.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een aanpakker met ondernemersspirit Klaar om te leren in een veilige omgeving, waar fouten maken mag Je zet je beste beentje voor en komt met verandervoorstellen aan het einde van een periode op een afdeling

Wat biedt het bedrijf?

Je ontvangt maandelijks een stagevergoeding Maaltijden worden vergoedt door ons Je werkt maximaal 40 uur per week We garanderen een prettige en leerzame omgeving Uitzicht op een baan!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder