Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Wegrestaurant Scandinavian Losser BV. Leerplek met internationale allure

De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het bedienen van onze gasten en het bereiden van de bestelde maaltijden. Het afrekenen van artikelen die onze gasten hebben uitgezocht in onze shop en het bijvullen van deze shop behoren ook tot het vaste takenpakket. Je leert bij ons omgaan met internationale gasten en ervoor te zorgen dat ze tevreden weer de deur uit gaan en de volgende keer terug komen. Dit alles onder begeleiding van ervaren collega's die je de fijne kneepjes zullen bijbrengen. Daarnaast dient er ook schoongemaakt te worden, ook hier zul je ervaring mee opdoen. Al met al een uitgebreid takenpakket waardoor je je niet zult vervelen en vol enthousiasme je stage zult afronden. Wij zullen zorgen voor een goede begeleiding zodat je tevreden op je opleidingstraject terug kunt kijken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Vaardigheden die bij ons van belang zijn; We hebben een internationaal publiek, dat houdt dus in dat je niet altijd met woorden duidelijk kunt maken wat je bedoelt. De nodige creativiteit in communiceren is daarin wel handig. Dit is altijd een leuke uitdaging. De meeste vaardigheden kan je natuurlijk bij ons ontwikkelen, belangrijk is dat je zin hebt in een leuke stage!

Wat biedt het bedrijf?

Wegrestaurant Scandinavian Losser bestaat al een aardige tijd en is onderdeel van een bedrijf met meerdere (internationale) vestigingen. Hierdoor hebben wij ruime ervaring in het verzorgen van internationale weggebruikers. Je kan bij ons een leuke tijd tegemoet zien met gevarieerd werk en veel mogelijkheden. Mocht blijken dat je na je opleiding als medewerker bij ons in dienst wil komen of je daarna nog binnen ons bedrijf verder wilt ontwikkelen zijn daarin mogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder