De Munt Leusden B.V.
- Naam De Munt Leusden B.V.
- Leerbedrijf ID 100688957
- KvK naam De Munt Leusden B.V.
- KvK nummer 78438748
- KvK vestigingsnummer 000030561876
- Bedrijfsindeling Eventcatering
- Telefoon +31332022141
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 2
- Stage/bbl overeenkomsten 1
Organisatieprofiel
- Omschrijving De Munt Proeflokaal en Kookstudio is gevestigd in een voormalig bankgebouw. In het Proeflokaal kan je in een ontspannen sfeer eten en drinken, waarbij we graag uitnodigen tot 'nieuwe dingen proeven'. In de Kookstudio geven we kooklessen en kookworkshops. Deze zijn zowel op individuele inschrijving als voor grote groepen. Vanuit de keuken verzorgen we met regelmaat cateringen. Dit doen we veel voor CBA Amersfoort (uitvaart catering), maar ook voor feesten en vergaderingen. Daarnaast houden we van entertainment. We hebben al een aantal puzzeltochten en een escapekoffer. In de toekomst willen we dit entertainment gaan uitbreiden in onze kelder met echte, originele bankkluis! Zowel als bedienend personeel als in de keuken is het werk dus erg divers. Het is niet alleen maar eten bereiden en wegbrengen. We willen vooral een beleving neerzetten.
- Informatie Leren & Werken Gijs is al jaren leermeester en heeft daarnaast zijn bevoegdheid tot docent. Ook heeft hij vele jaren werkervaring als Chef-kok. Hij verzorgt al een aantal jaar een opleiding tot Keukenassistent voor Statushouders in opdracht van de Gemeente Amersfoort. Dennis is na het behalen van zijn Hotelschooldiploma werkzaam geweest is zowel de keuken als de bediening. Hij heeft dus veel praktijkervaring en vind het leuk om dit over te brengen. Zowel Dennis als Gijs geven de kooklessen en kookworkshops, dus uitleggen kunnen ze! Beide heren zijn ook eigenaar van het bedrijf en doen er alles aan om een prettige, informele en veilige sfeer neer te zetten!
- Informatie Student Zolang je enthousiast bent en graag wil leren, ben je van harte welkom in ons gezellige bedrijf. Wij leren je de kneepjes van het vak met alle liefde!
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
De Munt Leusden B.V.
- Naam De Munt Leusden B.V.
- Leerbedrijf ID 100688957
- KvK naam De Munt Leusden B.V.
- KvK nummer 78438748
Erkenningen
Sector: Entree
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Handel, mode, ondernemerschap
Geeft direct leiding aan medewerkers/projecten (B1-K1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Begeleidt medewerkers bij werkzaamheden (B1-K1-W2)
- Wisselt informatie uit met medewerkers (in werkoverleg) (B1-K1-W3)
- Bewaakt de voortgang van de werkuitvoering (B1-K1-W4)
- Communiceert met derden (B1-K1-W5)
- Administreert en archiveert gegevens (B1-K1-W6)
Voert uit en/of levert een bijdrage aan het personeelsbeleid (P1-K1)
- Adviseert over de personeelsbehoefte (P1-K1-W1)
- Adviseert bij de werving en selectie van medewerkers (P1-K1-W2)
- Adviseert bij het begeleiden t.a.v. het functioneren en het beoordelen van medewerkers (P1-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Contactcenter teamleider (22165)
- Contactcenter teamleider (93860)
- Handel en ondernemerschap (79080)
- Leidinggeven op basis van vakmanschap (23075)
- Leidinggeven op basis van vakmanschap (23208)
- Leidinggevende team/afdeling/project (25528)
Sector: Horeca en bakkerij
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
De Munt Leusden B.V.
- Naam De Munt Leusden B.V.
- Leerbedrijf ID 100688957
- KvK naam De Munt Leusden B.V.
- KvK nummer 78438748
Contactpersonen (1)
-
Nils Arlar Praktijkopleider, Contactpersoon BPV KokRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenKok, Zelfstandig werkend kok, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Leidinggevende team / afdeling / project
Zelfstandig werkend kok, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Leidinggevende team / afdeling / project