Zelfstandig werkend kok

Châteauhotel-Restaurant Havesathe De Havixhorst B.V. Werken en leren in de keuken op één van de mooiste plekken van Noordoost Nederland?

Werken op één van de mooiste plekken van Noordoost Nederland? Ben je gemotiveerd en bereid een stap extra te zetten om je gasten te verrassen? Bereid om het beste uit jezelf en het team te halen? Perfect. Dat kan op De Havixhorst! De Havixhorst is een succesvol bedrijf met 40 jaar ervaring in top gastronomie en hotellerie. Ons streven? Al onze gasten een duurzaam, inspirerend verblijf bieden. Duurzaam voor het milieu, maar ook voor onze gast, voor het bedrijf en – minstens net zo belangrijk - voor onze medewerkers. Jij dus! Het moet niet alleen fantastisch zijn om bij ons als gast te verblijven, het moet ook een feest zijn om bij ons te werken. Inspirerend? Hoe? Door ons te onderscheiden in gastvrijheid en gastronomie. Maar ook in natuur, erfgoed en cultuur. Denk aan de omgeving, tuinen, het pand; alles moet kloppen. In onze keuken zoeken we enerzijds de kracht van de kennis en het vakmanschap van de basis (een kunst welke bijna weer innovatief wordt) en anderzijds de originaliteit

Naar wie zijn wij op zoek?

JOUW WERK. Je geeft gerechten mee tijdens de lunch en het diner Je geeft gerechten mee bij gezelschappen Je verricht mise en place werkzaamheden voor zowel het á la carte restaurant als de banqueting Je verricht schoonmaakwerkzaamheden en onderhoudstaken voor de keuken Je denkt mee in het duurzaam ontwikkelen van het bedrijf Je doet er alles aan om alle gasten altijd een fantastisch verblijf en bijzonder goed eten te bieden

Wat biedt het bedrijf?

WAT BIEDEN WIJ JOU? Een fantastische werkplek, op één van de meest bijzondere plekken van Noordoost Nederland Een werkplek waar gastronomie op één staat Een professionele, inspirerende werksfeer met enthousiaste collega’s Volop ontwikkelmogelijkheden - wij stimuleren en vergoeden het volgen van trainingen en opleidingen Ruime salariëring op basis van ervaring en CAO Woon- en werkverkeer vergoeding Inspirerende maandelijkse activiteiten Iedere zondag bootcamp met het team

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder