Retailmedewerker

Electro World Hans Brinkhuis Heb je interesse voor elektronica apparatuur en vind je klanten helpen leuk om te doen? Kies dan voor de stage "Retail medewerker" Bij Electro World Hans Brinkhuis in Dedemsvaart.

Ontvangt en verwerkt goederen Ontvangt goederen Slaat goederen op en verzorgt de opslagruimte Verzamelt goederen voor (online-)bestellingen Controleert en vult artikelpresentaties aan Bouwt artikelpresentaties op Verkoopt en handelt verkoop af Maakt de verkoopruimte verkoopklaar en verzorgt deze Ontvangt en benadert klanten Voert verkoopgesprekken Maakt artikelen op maat of gebruiksklaar Handelt de verkoop af Sluit het afrekensysteem af Neemt (online)verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten aan Neemt deel aan werkoverleg

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt een vriendelijke uitstraling en vindt het leuk om klanten te helpen. Je bent alert en ziet omstandigheden waarbij je kunt helpen. Als je dingen meemaakt die beter kunnen dan stel je dat voor aan de collega's. Je bent leergiering in wilt jezelf maximaal ontwikkelen. Op zaterdag werken vind je geen probleem.

Wat biedt het bedrijf?

Je kunt een super gezellig team verwachten. We maken graag een geintje (onderling, en ook met de klant) maar we vinden het heel belangrijk dat de klant altijd vakkundig geholpen wordt. De winkel is regionaal (1000 m2)) en bijzonder. Als een van de eerste winkels in Nederland hebben we volledig het shop-in shop concept ingevoerd. Heel belangrijke is de eigen technische dienst. We installeren de repareren met eigen specialisten alle apparatuur.

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality en verkoopt
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • Voert ondersteunende retailprocessen uit
  • B1-K2-W1 Functioneert als professional in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising

lees verder