Assistent bouwen, wonen en onderhoud

Weekamp Deuren BV Start jouw carrière als montagespecialist van deuren en ramen!

Ben jij die gemotiveerde vakman in spé die graag met zijn handen werkt? Als montagespecialist bij Weekamp Deuren word je gekoppeld aan ervaren collega-monteur. Vanuit standplaats Tiel of Dedemsvaart ga je aan de slag op verschillende bouwprojecten, door heel Noord-, Midden- en Zuid-Nederland. Met het juiste elektrische- en handgereedschap, kennis en inzicht ondersteun jij jouw collega waar nodig bij montage van deuren en ramen. Als montagespecialist deuren start jouw werkdag op de bouwplaats om 07:30 uur en eindigt deze rond 15:30 uur. Zo kom jij op heel veel verschillende plekken in het land en is geen dag hetzelfde. In deze rol zorg je ervoor dat deuren en ramen perfect worden afgehangen en goed functioneren. Daarnaast zal je in de praktijk leren om service en onderhoud te plegen aan bestaande en nieuwbouwwoningen. Je leert omgaan met het benodigde gereedschap en weet dit op termijn op een vakkundige manier in te zetten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Met jouw oplossingsgerichtheid streef je ernaar om altijd kwalitatief hoogstaand werk af te leveren. Je bent gedreven om jezelf continu te willen ontwikkelen in je vakgebied en daardoor groei je uiteindelijk door naar het zijn van een vakvolwassen montagespecialist . Duidelijke communicatie is in deze rol heel belangrijk. Ten eerste om de veiligheid te kunnen waarborgen. Ten tweede, omdat duidelijke communicatie met je collega erg belangrijk is en ten derde omdat je in contact komt met bewoners van de huizen waar jij over de vloer komt. Je leert werken in teamverband omdat je altijd minimaal met een collega op pad gaat. Tenslotte is het fijn als jij woont in de omgeving van Tiel of Dedemsvaart.

Wat biedt het bedrijf?

Weekamp biedt jou een opleidingstraject om een vakvolwassen montagespecialist te worden van deuren en ramen. Als je dit traject goed doorloopt zal je in aanmerking komen voor een vast contract bij Weekamp Deuren.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Verricht werk op het gebied van bouwen, wonen en onderhoud
  • P4-K1-W1 Verzamelt benodigdheden voor een opdracht en maakt de werkplek gebruiksklaar
  • P4-K1-W2 Voert werk uit in de bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR
  • P4-K1-W3 Rondt het werk in bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR af

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder