Assistent dienstverlening

Woonvorm Together Assistent dienstverlening en zorg

Woonvorm Together biedt begeleiding op maat voor (jong)volwassenen met een verstandelijk beperking en/of psychiatrische problematiek. De student voert ondersteunende werkzaamheden uit. Er is continu begeleiding aanwezig voor het bieden van structuur en begeleiding. De student is in contact met (jong)volwassenen. De taken lopen uiteen van het begeleiding van zorgvragers, verzorgen van dieren, ondersteuning bij het koken, creatieve/sportieve activiteiten ondernemen etc. Het werk is veelzijdig, je komt in aanraking met alle facetten van de woonvorm. Een van de voordelen is dat je werkt binnen een kleinschalige organisatie met voldoende stagebegeleiding, gegeven door vaste stagebegeleiders. Heb je interesse? Stuur een mail met je persoonlijke gegevens, cv: studie- en werkloopbaan, omschrijving van je studie, het aantal te lopen stage uren en de beschikbare dagen waarop je stage dient te lopen. De student kan alle werkprocessen uit het kwalificatiedossier in de praktijk brengen.

Naar wie zijn wij op zoek?

- De student is zorgvuldig en betrouwbaar: komt zijn afspraken na - De student kan een gesprek met bewoners aangaan; - De student beschikt over humor en relativeringsvermogen - De student durft hulpvragen te stellen - De student voert ondersteunde werkzaamheden uit; steekt graag de handen uit de mouwen - De student is team gericht; - De student neemt taken aan van collega's Indien jij andere vaardigheden beschikt die passend zijn, dan horen wij het graag!

Wat biedt het bedrijf?

Woonvorm Together biedt een leuke stageplaats aan voor de opleiding assistent dienstverlening en zorg. Het team biedt zorg-op-maat stagebegeleiding en bekijkt wat er passend is bij de student. We zijn een hecht team waarin wij liefdevol en respectvol met elkaar omgaan.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Voert ondersteunende werkzaamheden uit
  • P2-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes gebruiksklaar
  • P2-K1-W2 Voert ondersteunende dienstverlenende taken uit in werk-, woon- en leefomgeving
  • P2-K1-W3 Staat derden te woord en verwijst hen door

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder