VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs

Woonvorm Together VMBO - Boris

Woonvorm Together is een kleinschalige organisatie wat begeleiding biedt bij wonen en dagbesteding van (jong) volwassenen met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. Je maakt kennis met het werken binnen de woonvorm en de dagbesteding. De stage VMBO leerwerktraject/Boris bij woonvorm Together is zeer breed en biedt volop mogelijkheden om je te oriënteren op de arbeidsmarkt. De werkzaamheden zijn afwisselend. geen dag is hetzelfde! Je helpt bij de activiteiten die gedaan worden met cliënte zoals het zorgen voor de dieren, koken etc. Tijdens de stage wordt veel rekening gehouden met je persoonlijke leerdoelen. Daarnaast kom je in een hecht team, waar je volop de gelegenheid krijgt om je op je eigen wijze te ontwikkelen, waar ook ruimte is voor gezelligheid. Wil je meer weten? Neem dan contact op via 0523-235130 of mail naar a.tap@woonvormtogether.nl en neem is een kijkje op www.woonvormtogether.nl.

Naar wie zijn wij op zoek?

- De student komt de gemaakte afspraken na; - De student durft en kan hulpvragen stellen - De student voert ondersteunende werkzaamheden uit. - De student vindt het leuk samen met cliënten activiteiten te ondernemen; - De student kan teamgericht werken; afstemming en overleg zoeken met collega's - De student neemt taken aan van collega's. Indien jij andere vaardigheden beschikt die passend zijn, dan horen wij het graag!

Wat biedt het bedrijf?

Woonvorm Together biedt een leuke uitdagende stageplaats aan. Het team biedt zorg-op-maat stagebegeleiding en bekijkt wat er passend is bij de student en wat aansluit bij de leerstijl van de student. We zijn een hecht team waarin wij liefdevol en respectvol met elkaar omgaan. We bieden een veilige leeromgeving waar je mag zijn wie je bent.

Wat ga je leren?

  • - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
  • VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs.

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder