Timmerman

ASP Kunststoffen B.V. Binnen én buitendienst timmerman/monteur/allround bouwspecialist

Fabricage van prefab bouwelementen, de- en montage van dakramen en bouwelementen(meest dakkapellen) , wanden zetten, Kunststof kozijnen en deuren, zonweringen, horren, gevelbekledingen, aftimmerwerk, plinten en vloeren, plafonds, soms tuinelementen plaatsen, soms seriematig montagewerk (meubilair, stelkozijnen) en alle aanverwante werkzaamheden. Bus en aanhanger laden en leegpakken, afval wegbrengen, samenwerken met kraan (machinist) meestal bewoonde woningen dus sociaal gedrag, liefst niet rokend en tijdens het werk telefoon uit tenzij bijzondere reden. Discipline, dagritme en regelmaat, werkbonnen lezen en uitvoeren i.s.m. collega's.

Naar wie zijn wij op zoek?

Netjes op zichzelf en zijn omgeving, liefst niet rokend, sociaal vaardig, beschaafd in taal en antwoord (vaardigheid in Twents is een pré), goed kunnen samenwerken , goede zelfdiscipline, leergierig en secuur, inzicht in (on-mogelijkheden), fysiek goed gezond, liefst sportief, recht door zee.

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een solide bedrijf , gevestigd sinds 2007 met een uitgebreide ervaring en specialist in onze tak van sport. We beschikken over een moderne hal met daglicht, eigen vervoers- en transport faciliteiten, goede contacten en een uitstekende naam in de markt. Vele klanten zijn relatie's geworden. We zijn niet rijk maar wel onafhankelijk. We besteden teken- en constructieberekeningen uit aan derden, werken soms verder van huis maar meestal in de buurt. Werkplaatsuren van 7:30 tot 16.00. Incidenteel zaterdagochtend als overwerk moment. Opdrachtgevers zijn woningbouwverenigingen, VVE's, particulieren en aannemers/zzp-ers. We werken zelf ook samen met ZZP-ers, waarmee we lang lopende relatie's hebben.

Wat ga je leren?

  • Bewerken en verwerken bouwmaterialen en (prefab)elementen
  • B1-K1-W1 Richt werkplek in
  • B1-K1-W2 Zet bouwwerk uit en controleert maatvoering
  • B1-K1-W3 Verwijdert constructiedelen
  • B1-K1-W4 Stelt hulp- en/of ondersteuningsconstructies
  • B1-K1-W5 Bewerkt bouwmaterialen
  • B1-K1-W6 Plaatst prefab elementen (ruwbouw)
  • B1-K1-W7 Monteert producten en onderdelen (afbouw)
  • B1-K1-W8 Ruimt werkplek op

lees verder