Meewerkend horeca ondernemer

Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven

Of het nu gaat om een culinair diner, een overnachting in een van onze sfeervolle kamers, een zakelijke meeting of een unieke bruiloft … bij Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven bent je zeker aan het goede adres. Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven is gelegen in het mooie Twente op het grootste historische landgoed van Nederland: Twickel. Wij beschikken over een sfeervol restaurant, verschillende private dining zalen, 21 hotelkamers, een gezellige feesttent en een groot terras dat uitkijkt over de parktuin. Onder leiding van Chef de Cuisine Daniël Nijkamp wordt op hoog culinair niveau gekookt.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij die enthousiaste persoon die graag wil leren en op zoek is naar een mooi en dynamisch leerbedrijf? Ben jij de aanwinst voor ons team en help jij ons de kwaliteit hoog te houden? Reageer dan snel!

Wat biedt het bedrijf?

* Werken in een heel gezellig en hecht team? * De ruimte krijgen om je privéleven/studie/baan te combineren? * Aan de slag bij een prachtige horecalocatie in Delden? * De kans hebben jezelf te ontwikkelen in de horecabranche? * Profiteren van leuke extra’s? Denk hierbij aan het krijgen van fooi, jaarlijks een groots en fantastisch personeelsfeest en korting bij alle vier de Van Berkel locaties?

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder