Medewerker productietechniek

Watson-Marlow Bredel B.V. We zoeken een vakman- of vrouw in wording, die graag mooie producten maakt, in een klein dynamisch team, waarbij kwaliteit van levensbelang is.

Op deze leerwerkplek wordt je opgeleid tot vakman of -vrouw in de precisietechniek tot CNC Verspaner, uiteindelijk op niveau 4 tot Allround CNC Verspaner. Om het vak te leren gaan we je eerst leren om conventioneel te verspanen. Als je dat beheerst gaan we je leren programmeren. Vanaf een werktekening maak je een programma dat wordt verstuurd naar de machine. Je leert om te gaan met verschillende materialen en gereedschappen en je leert om CNC gestuurde machines te bedienen, waaronder een 5-assige draai-frees machine met automatische belading. Meten en controleren van het product is een belangrijk onderdeel van jouw werkproces en daarnaast leer je om het 1e lijns onderhoud aan de machine(s) uit te voeren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Om te starten als leerling Verspaner neem je het volgende mee: ? Je hebt recent een vmbo opleiding afgrond of een technische MBO 2 vooropleiding gedaan; ? Je hebt interesse in de metaalbewerking en vindt het leuk om aan grote machines te werken; ? Je bent een echte doener en wil graag je mouwen opstropen; ? Je staat nu al te popelen om de werkplaats te zien, daar gebeurt het tenslotte; ? Je wil graag werken én leren door te doen; ? Je bent een echte teamplayer.

Wat biedt het bedrijf?

Watson-Marlow Bredel biedt jou de ruimte om je te ontwikkelen, zowel technisch als persoonlijk. Samen met jouw praktijkbegeleider stel je een persoonlijk opleidingsplan op en werk je toe naar vakman-/vrouwschap. Tijdens jouw opleiding word je goed begeleid zodat je het diploma binnen de gestelde studieduur behaalt. We bieden je: ? Een contract voor de duur van je opleiding; ? Een marktconform salaris; ? 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen; ? Goede begeleiding op de werkvloer; ? De mogelijkheid om je zelf verder te ontwikkelen en een vervolgopleiding te volgen; ? Na je opleiding een vaste baan!

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

lees verder