Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Bakker Suikerbuik Stageplaats in Bakkerij en Keuken

In een kleine bakkerij/ lunchroom met open werkruimte maak je dagelijks vers gebak, koekjes en de bestelde taarten. 's Morgens ben je meestal hiermee bezig, 's middags bereidt je de lunches klaar en de High Tea's. Je werkt direct samen met de banketbakker/ eigenaar en een kok en leert daarom erg veel. I.v.m. dat het een open ruimte is, waar de klanten direct zicht hebben op je werk, zoeken wij iemand die netjes kan werken en representatief is.

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiast, netjes werkend, representatief voorkomen.

Wat biedt het bedrijf?

Juist omdat wij zowel een bakkerij als een lunchroom zijn leer je hier heel veel.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder