Marketing & Communication Specialist

Bounce Valley Group BV Spring in ons klantenservice team: Vacature voor een klantenservice medewerker!

We zoeken een student die in onze vestiging Delft van Bounce Valley komt werken. Bounce Valley is een grote nieuwe binnen attractie, vergelijkbaar met een trampolinepark. Alleen bestaan onze locaties uit alleen maar luchtkussens. Je bent werkzaam op het hoofdkantoor in Delft waar je verschillende werkzaamheden uit zal voeren. Deze werkzaamheden zullen ten minste bestaan uit klantcontact, lichte saleswerkzaamheden en administratieve taken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Voor deze functie is het van belang dat je uitstekende communicatievaardigheden hebt zowel mondeling als schriftelijk. Dit moet je ook kunnen uit in vermogen om je in te kunnen leven in de situatie van de klant en om begrip te tonen voor hun gevoelens en behoeften. Geduld hebben is hierbij cruciaal, zelfs in uitdagende situaties. Daarnaast zoeken we iemand die snel in staat is om problemen te identificeren, analyseren en oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeftes van de klant, maar binnen de mogelijkheden die we hebben. We zoeken iemand dit kan doen in teamverband, maar ook alleen kan werken. Je werkt samen met andere afdelingen en collega’s en jij bent de kern waaruit een consistente klantervaring ontstaat. Kan jij ook nog met verschillende klantenservice software werken en kan jij het office-pakket dromen, spring erin!

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf bestaat uit een jong, klein, en gezellig team. Er wordt nauw samengewerkt en er staat altijd iemand klaar waarbij je terecht kan. Het hoofdkantoor grenst aan een vestiging waardoor je gevoel blijft houden met het product, maar ook onderdeel wordt van het team in Delft. Vind je het nou zo leuk bij ons dan zijn er altijd doorgroeimogelijkheden en zelfs de kans op een vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder