Meewerkend horeca ondernemer

Cafe Brasserie Huszar Horeca met passie!

De student werkt en leert in een professionele horeca organisatie, waar de ins en outs van het vak aan de orde komen. Actieve en gestructureerde begeleiding onder leiding van de bedrijfsleider. Gaandeweg krijgt de student meer verantwoordelijkheid naar ervaring. De student wordt als volwaardig lid opgenomen in het team.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over een goede werkhouding, en enige kennis van horecavaardigheden. De student kan zelfstandig werken, en wordt enthousiast van teamwerk.

Wat biedt het bedrijf?

Huszr is een gastvrije ontmoetingsplek op een prachtige locatie. Mooie zaak met fijne terrasboot in de haven. Een werkplek om trots op te zijn! De organisatie en de leeromgeving zijn goed gestructureerd. We zijn een jong team, met uiteenlopende achtergronden. Bereid om met elkaar te leren en de wedstrijd te winnen.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder