Hampshire Hotel Delft Centre Please to meet you!
Je loopt binnen over de rode loper. Er speelt muziek in de lounge en er hangt een warme sfeer. Na binnenkomst loop je iedereen even langs om goedendag te zeggen. Je neemt de dag door met je collega en je treft voorbereidingen om de gasten een optimale gastbeleving te geven. Als een ster. Hiernaast doe je kennis op over verschillende dranken, gerechten, HACCP en gastbeleving. Ben je muzikaal? Wie weet sluit je je dienst af met een optreden op ons plug & play podium?
Naar wie zijn wij op zoek?
Ben jij degene die graag de rode loper uitrolt voor onze gasten en hen verwelkomt bij ons thuis in Delft? Ben je makkelijk in de omgang, een aanpakker en heb je ook nog affiniteit met muziek? Dan ben jij misschien onze ster!
Wat biedt het bedrijf?
Hampshire Hotel- Delft Centre is een Delfts familiebedrijf waar het thema muziek de boventoon voert. Tijdens je stageperiode word je eerst backstage getraind om daarna het podium te betreden en zelfstandig shifts te draaien. We hebben een aantal bevlogen leermeesters in ons team die je graag de kneepjes van het hotelvak leren. Inmiddels hebben we ruim 10 jaar ervaring in het begeleiden van stages.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- Behoort niet tot het takenpakket: P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken