Logistiek medewerker

Joulz Meetbedrijf B.V. Kickstart jouw carrière als BBL-er Magazijnmedewerker bij Joulz!

Bij Joulz krijg je als BBL-er de kans om ervaring op te doen in een dynamische en leerzame werkomgeving. Tijdens je werk- en leertraject ga je aan de slag in ons magazijn, waar je een essentiële rol speelt in het logistieke proces. Je zult betrokken zijn bij diverse taken, zoals het ontvangen, controleren en opslaan van binnenkomende goederen. Daarnaast help je met het picken en verzendklaar maken van orders, en zorg je ervoor dat het magazijn netjes en overzichtelijk blijft. Bij Joulz werk je met moderne magazijnsystemen en leer je omgaan met verschillende logistieke processen. Je ontwikkelt waardevolle vaardigheden op het gebied van planning, organisatie en teamwork. Bovendien bieden we je de mogelijkheid om mee te denken over verbeteringen in het magazijn, zodat jouw ideeën echt verschil maken. Wil jij leren en tegelijkertijd een belangrijke bijdrage leveren aan ons team? Dan is deze werk- en leerplek bij Joulz iets voor jou!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige BBL-er die zin heeft om de handen uit de mouwen te steken in ons magazijn. Je hoeft nog geen uitgebreide ervaring te hebben; wat voor ons belangrijk is, is dat je gemotiveerd bent en graag nieuwe dingen wilt leren. Je bent nauwkeurig, houdt van aanpakken en hebt een proactieve houding. Basisvaardigheden zoals het omgaan met computers en het organiseren van je werk komen goed van pas, maar het belangrijkste is dat je de wil hebt om je verder te ontwikkelen. Bij Joulz geloven we in het overbrengen van kennis en ondersteunen we je graag bij jouw groei. Zolang je de motivatie hebt, zorgen wij ervoor dat je de juiste vaardigheden leert om succesvol te zijn in het magazijn.

Wat biedt het bedrijf?

- Een goed salaris - Leerzame werkervaring: Ontwikkel je vaardigheden in een groeiende magazijn met moderne systemen. - Begeleiding: Werk samen met ervaren collega's die je stap voor stap ondersteunen en hun kennis met je delen. - Groeikansen: Ontdek je potentieel en groei in je rol binnen een stimulerende werkomgeving. - Waardevolle bijdragen: Jouw ideeën en inzet worden gewaardeerd en maken een verschil. - Balans tussen leren en werken: We zorgen voor een goede mix van praktijkervaring en theoretische kennis.

Wat ga je leren?

  • Goederen/producten ontvangen en opslaan
  • B1-K1-W1 Lost en controleert goederen/producten
  • B1-K1-W2 Voert goederen/producten in het systeem in en slaat de goederen/producten op
  • Orders verzamelen en goederen/producten bewerken
  • B1-K2-W1 Verzamelt en controleert orders
  • B1-K2-W2 Voert VAL-activiteiten uit
  • B1-K2-W3 Draagt zorg voor (voorraad-)administratieve processen
  • B1-K2-W4 Rondt het verzamelen van orders af
  • Goederen/producten verzenden
  • B1-K3-W1 Maakt goederen/producten verzendklaar
  • B1-K3-W2 Rondt het verzendklaar maken van goederen/producten af en laadt goederen/producten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder