Stads-koffyhuis
De student komt te werken in de bediening of keuken. Afhankelijk waar de voorkeur van de student naar uit gaat. Indien de student in de bediening wil werken dat zal hij/zij leren hoe alle drankjes achter de bar gemaakt moeten worden, je zal leren wijklopen, runnen en bestellen. Indien alles goed gaat dan kunnen wij ook kijken of er leidinggevende taken geleerd kunnen worden. In de keuken zal de medewerker leren hoe je alle gerechten maakt. Tevens zal je leren bestellen en je zal leren hoe je een MEP lijst maakt als voorbereiding voor de volgende dag. In de keuken zal je ook leren hoe je printer moet staan, ofwel je zal de leiding over de koude of warme kant van de keuken krijgen. Dit gaan we oefenen indien de rest van de werkzaamheden in orde zijn. Natuurlijk komen er nog veel meer taken in de horeca bij kijken, maar dat is te veel om op te noemen! Maar er is genoeg te leren!
Naar wie zijn wij op zoek?
Spontaan, harde werker, geen 9-17u mentaliteit, leuk vinden om gasten helemaal in de watten te leggen, vriendelijk en gastvrij!
Wat biedt het bedrijf?
Het Stads-koffyhuis biedt een leuke en leerzame werkplek. Wij hebben een jong team en gezellig team waarin je kan groeien. Indien je stage goed verloopt zijn er kansen op een (vaste) aanstelling. Verder ontvangen alle medewerkers fooi en krijgen wij personeelsmaaltijden.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten