Zelfstandig werkend kok

WestCord Hotel Delft Stage kok WestCord Hotels Delft

Sinds jongs af aan stond ik naast mijn vader aan het aanrecht, vol passie keek ik toe hoe hij de mooiste gerechten uit ons kleine keukentje toverde en nu ben ik 17 en volg ik de koksopleiding! Ik ben Radif en eindelijk mocht ik zelf in een echte keuken aan de slag, nu ben ik alweer bijna klaar met mijn stage en ben ik op zoek naar iemand die mij met net zoveel enthousiasme wil opvolgen. Als echt groentje startte ik naast Bas de Chef Kok van WestCord Delft, best spannend vond ik dat. Ik voel me echt een onderdeel van het team, ik draai namelijk mee tijdens de lunch en het diner. Soms hoor je weleens dat stagiaires alleen maar boontjes mogen doppen, gelukkig heb ik een andere ervaring tijdens mijn stage. De keuken van Restaurant Blue Dining is gebaseerd op het thema Royal Fairy Tale. De gerechten zijn geïnspireerd op de landen rond de Middellandse Zee. We gebruiken herkenbare, verse en eerlijke ingrediënten, verse kruiden, authentieke specerijen en mooie olijfolie, eerlijker dan dit k

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je wilt leren en bent niet voor 1 gat te vangen! - Je bent een doorzetter en durft te vragen, jij bent namelijk zelf verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling. Alle koks en Chef Bas willen je alles leren. - Je volgt een relevante BOL of BBL Koksopleiding en later als je groot bent wil jij de beste kok worden.

Wat biedt het bedrijf?

- Groeikracht: Als stagiair krijg je bij ons de kans om waardevolle ervaring op te doen en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Wij hechten veel waarde aan het opleiden van studenten. Bij wederzijdse tevredenheid, zullen we bespreken welke mogelijkheden er zijn om na je stage bij ons te blijven werken. - 30/30 Member: Naast het salaris, wat altijd op tijd gestort wordt, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie. - Heb jij het WestCord DNA in je?! Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder