Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Paviljoen Het Houtse Meer

Bij Het Houtse Meer bieden we een levendige leeromgeving voor stagiairs. Ontdek de veelzijdigheid van de horeca door te werken op diverse afdelingen, zowel in ons restaurant als bij evenementen. Je begint met heldere taken, maar de nadruk ligt op groei. Naarmate je vaardigheden toenemen, krijg je meer verantwoordelijkheden en boeiende nieuwe taken. De ontwikkeling van jouw rol hangt af van individuele progressie en capaciteiten. Bij Het Houtse Meer staat groei centraal, speciaal afgestemd op jonge talenten. Deze stage biedt niet alleen een leerervaring; het is een avontuur om jouw eigen talenten te verkennen en te laten bloeien!

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij Het Houtse Meer waarderen we eigenschappen zoals een vriendelijke uitstraling, oog voor detail, en communicatieve vaardigheden. We zoeken teamleden die flexibel zijn, initiatief tonen en goed kunnen samenwerken. Een servicegerichte instelling en stressbestendigheid zijn ook belangrijk in onze dynamische omgeving. Kortom, we verwelkomen enthousiaste individuen met diverse vaardigheden die bijdragen aan een positieve en gastvrije sfeer.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Het Houtse Meer bieden we meer dan een leerervaring; we bieden een kansrijke omgeving. Je kunt hier niet alleen groeien in jouw rol, maar we stimuleren ook doorgroeimogelijkheden binnen ons team. Met een open mindset en toewijding maak je kans op een vaste aanstelling. We investeren niet alleen in taken, maar in jouw professionele toekomst. Het is niet zomaar een werkplek; het is een platform voor groei, samenhorigheid, en kansen.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder