Restaurant de Watermolen Singraven Kom ons team versterken en je zult veel leren
Wij zouden het fijn vinden om dit onder een genot van een kop koffie dit met jouw te bespreken zodat jij ook kan aangeven wat je graag zou willen leren.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn opzoek naar iemand die het leuk vind om in ons bedrijf op verschillende of een afdeling te willen werken. Dit kun je aangeven tijdens je kennismaking gesprek op via je sollicitatie brief. Horeca ervaring of leergierig erna - doorzetter - sociaal gastvrij - gemotiveerd- creatief - sociale media
Wat biedt het bedrijf?
Wij hebben een jong (veel parttimers in de weekenden/vakantie/avonden) wat een hechte club enthousiaste medewerkers zijn. Het restaurant is in een oude boerderij gevestigd. Aantal zit plaatsen binnen 125 plaatsen over 2 zalen. Pas je in ons team, kun je aan het einde van je contract een vaste aanstelling krijgen.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid