Arsenaal 't Bij Restaurant 't Arsenaal in Deventer leer je wat gastronomie is!
’t Arsenaal is gevestigd in een historisch pand in de binnenstad van Deventer. Gasten kunnen bij ons uitgebreid dineren, waarbij aandacht is voor wijn-spijs combinaties. Ook verzorgen we lunches en diners voor grotere gezelschappen en Wine & Dine avonden. Wij zijn veelzijdig gastvrij! In onze keuken wordt met trots en liefde gekookt, de stijl is Frans/Mediterraan te noemen. De menukaart gaat met de seizoenen mee en samen met het gebruik van regionale producten zorgt dat steeds weer voor nieuwe, culinaire verrassingen. Wij bieden je een prettige werksfeer met ruimte voor ideeën.
Naar wie zijn wij op zoek?
De student weet wat gastronomie is en ziet gastvrijheid als een vanzelfsprekendheid.
Wat biedt het bedrijf?
De student leert gaat onder andere de volgende werkzaamheden uitvoeren: mise-en-place (service gerelateerd), het aannemen en verwerken van reserveringen, tafels opdekken, ontvangen van gasten, opnemen van bestellingen, serveren van dranken en gerechten, afrekenen met de gast, meedenken met wijn- en spijscombinaties.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op