Medewerker ICT

Ceves Vergeer Bouwproducten b.v. Medewerker ICT support

Als medewerker ICT support start je de dag op de IT-afdeling met een teamoverleg waarin de planning en eventuele incidenten worden besproken. Je voornaamste taak is het bieden van eerstelijnsondersteuning aan collega’s bij IT-gerelateerde problemen. Dit omvat het aannemen, registreren en oplossen van binnenkomende meldingen via telefoon of e-mail. Je installeert en configureert hardware en software, voert basis reparaties uit en biedt assistentie bij het gebruik van IT-applicaties. Naast het oplossen van technische problemen, werk je aan het up-to-date houden van helpdeskdossiers en documentatie. Gedurende je stage leer je essentiële IT-vaardigheden, zoals probleemanalyse, klantgerichte communicatie en het beheren van een professionele IT-omgeving. Deze ervaring biedt een solide basis voor je toekomstige carrière in de ICT.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een student heeft analytisch denkvermogen, technische kennis, probleemoplossend vermogen, klantgerichtheid, communicatieve vaardigheden, aanpassingsvermogen, geduld, aandacht voor detail, zelfstandigheid, en teamwork nodig om succesvol te zijn als medewerker ICT support.

Wat biedt het bedrijf?

Ons bedrijf biedt een uitdagende stage waarin je praktijkervaring opdoet met IT-support en technisch probleemoplossen. Je krijgt persoonlijke begeleiding en draagt bij aan echte projecten, wat essentieel is voor jouw professionele ontwikkeling en het versterken van de genoemde vaardigheden.

Wat ga je leren?

  • Installeert en onderhoudt hardware, software en netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • B1-K1-W1 Maakt devices gebruiksklaar
  • B1-K1-W2 Installeert, configureert en onderhoudt software
  • B1-K1-W3 Monteert en/of configureert netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • Handelt ICT-meldingen af en communiceert hierover
  • B1-K2-W1 Neemt ICT-meldingen aan en handelt deze af
  • B1-K2-W2 Overlegt en stemt af met derden

lees verder