Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Holiday Inn Express Deventer Duty Manager Stage

ALLEEN SOLLICITATIES VIA https://careers.cycashospitality.com/job/368665 WORDEN IN DE SOLLICITATIEPROCEDURE MEEGENOMEN! Wat zal je gaan doen? Je assisteert de Front Office Manager / General Manager in alle afdelingen, waardoor je het ene moment gasten staat in te checken en het ander moment in de bediening staat. Je kan jezelf presenteren als een manager tegenover de gasten van het hotel. Je zal leren om verzoeken van gasten of klachten te behandelen. Van een duty manager stagiare wordt verwacht dat hij/zij de juiste beslissingen neemt op het moment dat er zich een probleem voordoet. Je zal kennis verwerven over het hotel en wat je moet doen in noodgevallen. Je zal kwaliteitsrondes doen en Brand audit checks Je zal kamers controleren om het externe schoonmaakbedrijf te controleren. Het maken van bestellingen Overige projecten

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent een enthousiaste en leergierige student, die in het kader van Hotelschool of een Toerisme opleiding een stage moet vervullen. Onze nieuwe collega is een echte service-hero met ‘hands-on’ mentaliteit. Jij vindt het leuk om nét dat beetje extra te doen om onze gasten een prettig verblijf te geven. En, om jouw collega’s te motiveren en enthousiasmeren om hetzelfde te doen!

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij jou? • Stagevergoeding van 500 euro bruto per maand • Gratis parkeren op locatie. • Cycas Smiles Reward & Celebration Program • Ontvang aantrekkelijke werknemerskortingen in alle IHG-hotels wereldwijd! • Werknemerskortingen in onze andere Cycas Hospitality-Hotels! • Word onderdeel van een jong groeiend horecabedrijf.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder