Hotel Huis Vermeer Werken in een restaurant met kwaliteit!
Hotel-Restaurant Huis Vermeer bestaat uit een hotel met 15 kamers en een aantal restaurantruimtes. Dagelijks wordt er ontbijt, lunch en diner verzorgt en tussendoor een borrel. We streven naar hoge kwaliteit en tevreden gasten. Naast het hotel en restaurant hebben we een evenementenlocatie waar bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, privé diner en meer wordt georganiseerd.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent een leergierig, enthousiast, sociaal, hardwerkend type, met passie voor ons mooie vak. Je volgt een opleiding, en zoekt een leerbedrijf. Wij zoeken iemand die enthousiast wordt van tevreden gasten, iemand die ziet wat de gast nodig heeft, en durft te leren! Samen met ons kleine, hechte en jonge team willen wij een unieke gastenbeleving creëren. Wij bieden je – bij tevredenheid - doorgroeimogelijkheden en/of een vaste werkplek aan.
Wat biedt het bedrijf?
Wij leiden jou op! Je krijgt er een tweede familie bij, namelijk je collega's! Bij ons werk je op een hoog niveau. Elke week mag je mee met onze personal training op woensdagochtend. Paar keer per jaar een uitje, barbecue, diner of andere leuke bijeenkomst. Gratis personeelslunch- en diner op je werkdag. 20% personeelskorting in het restaurant en hotel. Persoonlijke koffiecursus door Mocca d'Or.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring