Hotel Huis Vermeer Werken bij Huis Vermeer!
Hotel-Restaurant Huis Vermeer verzorgt dagelijks ontbijt voor hotelgasten, lunch, en (culinair) diner voor haar gasten. Daarnaast biedt dit Hotel-restaurant de mogelijkheid voor het houden van vergaderingen, partijen en bruiloften. Waar de gast ook een bezoek voor brengt, hij wordt altijd in de watten gelegd! Wij zoeken een creatieve en enthousiaste gastheer/vrouw. Je komt te werken in een klein, jong, dynamisch team. We zoeken een echte teamplayer, samen met het team ben je verantwoordelijk voor een unieke gastbeleving. Je gaat werken met verfijnde smaken in een klassiek-georiƫnteerd hotel-restaurant. Functie eisen: * Je streeft ten allen tijde naar de beste kwaliteit, werkt consequent en je bent gericht op detail, zodat alle gerechten en dranken perfect geserveerd worden * Flexibele tijden zijn voor jou geen probleem * Je vindt het geen probleem om zowel overdag- als in de avonduren te werken * Je bent woonachtig in (omgeving) Deventer
Naar wie zijn wij op zoek?
Conform opleiding
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden doorgroeimogelijkheden en bieden de student - bij tevredenheid - graag een vaste werkplek aan. Lunch en diner worden voor het personeel worden door het keukenteam bereid en zonder kosten voor de werknemers geserveerd. Fooien worden verdeeld op basis van gewerkte uren (veel gewerkt = veel fooi). Elke woensdagochtend sporten we samen met het team bij een personal trainer. Verder kom je in een knus team terecht die veel om elkaar geven.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken