Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Le Bistro Deventer

In het hart van Deventer, aan de sfeervolle Brink, opent een spannende nieuwe zaak zijn deuren: Le Bistro. De eigenaren van het geliefde eetcafé de Sjampetter, Jelger en Marloes, brengen een frisse Franse wind naar deze historische stad met hun nieuwste avontuur. Le Bistro biedt een authentieke Franse eetervaring met een Bourgondische flair. Bij ons proef je de eenvoud en kwaliteit van de klassieke Franse keuken, met gerechten die recht uit het hart van Frankrijk komen. Denk aan iconische klassiekers zoals steak tartare, escargots en salade Niçoise, bereid met dagverse producten en geserveerd met een glimlach. Onze ‘what you see is what you get’-filosofie garandeert een transparante en eerlijke maaltijdservaring die de ware essentie van de Franse keuken weerspiegelt. Spreekt dit jou aan? Dan zoeken wij jou! Voor verdere informatie kan je contact met ons opnemen. We kijken uit naar je bericht.

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiaste leerling!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een leerzame maar vooral ook leuke stage aan in een nieuwe Franse bistro in het centrum van Deventer! Een uitgebreide Franse kaart met een diverse wijnkaart voor lunch, borrel en diner.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder