Zelfstandig werkend kok

Le Bistro Deventer Enthousiaste leerling gezocht!

In het hart van Deventer, aan de sfeervolle Brink, opent een spannende nieuwe zaak zijn deuren: Le Bistro. De eigenaren van het geliefde eetcafé de Sjampetter, Jelger en Marloes, brengen een frisse Franse wind naar deze historische stad met hun nieuwste avontuur. Le Bistro biedt een authentieke Franse eetervaring met een Bourgondische flair. Bij ons proef je de eenvoud en kwaliteit van de klassieke Franse keuken, met gerechten die recht uit het hart van Frankrijk komen. Denk aan iconische klassiekers zoals steak tartare, escargots en salade Niçoise, bereid met dagverse producten en geserveerd met een glimlach. Onze ‘what you see is what you get’-filosofie garandeert een transparante en eerlijke maaltijdservaring die de ware essentie van de Franse keuken weerspiegelt. Spreekt dit jou aan? Dan zoeken wij jou! Voor verdere informatie kan je contact met ons opnemen. We kijken uit naar je bericht.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een enthousiaste leerling!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een leerzame maar vooral ook leuke stage aan in een nieuwe Franse bistro in het centrum van Deventer! Een uitgebreide Franse kaart voor lunch, borrel en diner.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder