Punt Kom koken bij PUNT - kok in opleiding!
Je komt onder begeleiding van een Leermeester in de keuken te staan. Afhankelijk van jouw start niveau gaan wij kijken wat er geleerd moet en begeleiden we jou naar het leerniveau wat je moet behalen voor school. Het uitgangspunt is jou naar een hoger niveau te brengen, we gaan lekker door met leren ook als je niveau op school het gehaald. Je moet daarmee dus echt openstaan iets te willen leren. Wij koken vers en divers. Lunch, borrelplanken, buffet, live cooking tot meer-gangen diners van eenvoudig tm hoog segment. Hoe ziet jouw dag er ongeveer uit? Mise en place, Sligro leveringen opruimen onder de FiFo regels, recepturen maken, helpen bij uitgifte gerechten (lunch/diner), schoonmaak.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je komt in een klein team, waarbij actief en sociaal gedrag hoog in het vaandel staan bij PUNT. Wij werken samen en helpen elkaar en vragen een flexibele werkhouding. Je bent graag op tijd en het werk is pas klaar; als het klaar is. Wij openen- en sluiten samen. Wij willen je graag wat leren en je moet er dan ook voor openstaan te willen leren. Samen kijken we naar jouw kookniveau en gaan dan kijken hoe wij jou naar een hoger niveau kunnen brengen. Eigenschappen en vaardigheden die je passen; sociaal, gedreven om 'echt' te willen leren, zelfstandig, teamplayer.
Wat biedt het bedrijf?
Wij zijn een zakelijke evenementenlocatie & lunchcafe van maandag tm vrijdag. Zaterdag en zondag zijn wij gesloten m.u.v. het weekend Deventer op Stelten dan zijn wij onderdeel. Flexibel rooster tgv bezetting & boekingen. Wij werken niet op feestdagen (m.u.v. Hemelvaart). Wij koken vers en divers. Lunch, borrelplanken, buffet, live cooking tot meer-gangen diners van eenvoudig tm hoog segment.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan