Marketing & Communication Specialist

Vsee Search Marketing Jouw Carrièrestart in Online Marketing bij Vsee Search Marketing

Bij Vsee Search Marketing word je ondergedompeld in de wereld van online marketing binnen ons marketingteam. Je werkdag start met een daily waar we de planning, dagelijkse doelstellingen en de laatste trends in online marketing bespreken. Je krijgt de mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen met een scala aan projecten, waaronder het ontwikkelen en beheren van social media campagnes, het optimaliseren van SEO-strategieën tot het beheren van advertenties. Als stagiair bij Vsee wordt je onderdeel van het team en kriJg je een eigen takenpakket, afgestemd op jouw persoonlijke leerdoelen en de mogelijkheden die er op dat moment zijn. Je leert over klantsegmentatie, targeting en het effectief inzetten van verschillende marketingkanalen om de doelgroep te bereiken. Sluit je aan bij Vsee Search Marketing en zet de eerste stap naar een succesvolle carrière in online marketing.

Naar wie zijn wij op zoek?

Vsee Search Marketing is op zoek naar studenten met een uitgesproken passie voor (online) marketing, die enthousiast zijn om hun eerste stappen in dit veld te zetten of hun bestaande kennis verder uit te bouwen. We zoeken individuen die gedreven zijn om de dynamische wereld van digitale marketing te verkennen en die bereid zijn om zich zowel theoretisch als praktisch te ontwikkelen. Of je nu al enige ervaring hebt of juist aan het begin staat van je marketingavontuur, het belangrijkste is dat je een interesse en motivatie hebt om te leren en te groeien binnen dit domein.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Vsee Search Marketing bieden we een stimulerende leeromgeving waar je jouw passie voor online marketing (verder) kunt ontwikkelen. Je krijgt de unieke kans om praktische ervaring op te doen in diverse aspecten van digitale marketing, zoals SEO, social media en Google Ads. Wij voorzien in begeleiding door ervaren professionals in de branche, waardoor je niet alleen theoretische kennis opdoet, maar ook leert hoe je deze in de praktijk toepast.. Met onze cultuur van continue leren en verbeteren, kun je bij Vsee je vaardigheden op het gebied van online marketing ontwikkelen en je voorbereiden op een succesvolle toekomst in de wereld van online marketing.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder