Assistent bouwen, wonen en onderhoud

RJ Infra BV Stage lopen bij een jong glasvezelbedrijf! Glasvezel aansluiten in Amsterdam en omgeving en storingen oplossen!

De stagiair zal binnenkort meelopen met een storingsmonteur of HAS-monteur om praktijkervaring op te doen. Tijdens deze periode zal hij/zij betrokken worden bij diverse dagelijkse werkzaamheden, waaronder het oplossen van storingen en het aanleggen van glasvezelnetwerken. Dit biedt de stagiair de mogelijkheid om hands-on te leren over het werk in het veld en inzicht te krijgen in de technische aspecten van ons vakgebied. Het doel is om de stagiair een goed beeld te geven van de dagelijkse praktijk en de verschillende uitdagingen die zich kunnen voordoen.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar een gemotiveerde en leergierige stagiair die interesse heeft in de techniek en graag praktische ervaring wil opdoen in een dynamische werkomgeving. De ideale kandidaat is proactief, oplossingsgericht en heeft een hands-on mentaliteit. Een basiskennis van techniek is een pluspunt, maar belangrijker is de bereidheid om te leren en zich in te zetten voor de werkzaamheden. We zoeken iemand die goed kan samenwerken in een team, maar ook zelfstandig taken kan oppakken. Als stagiair bij ons krijg je de kans om mee te werken aan uitdagende projecten, zoals het oplossen van storingen en het aanleggen van glasvezelnetwerken, waarbij je waardevolle ervaring opdoet in het veld.

Wat biedt het bedrijf?

Als bedrijf bieden wij een uitdagende en leerzame stageplek waarin je de kans krijgt om je technische vaardigheden verder te ontwikkelen. Je komt te werken in een jonge en dynamische werkomgeving, waar een informele en collegiale sfeer heerst. We geloven in teamwork en ondersteunen elkaar om het beste resultaat te bereiken. Naast een boeiende stageperiode waarin je veel praktijkervaring opdoet, bieden wij ook een passende stagevergoeding als waardering voor je inzet. Bij ons krijg je de ruimte om te groeien, nieuwe uitdagingen aan te gaan en een waardevolle bijdrage te leveren aan onze projecten.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Verricht werk op het gebied van bouwen, wonen en onderhoud
  • P4-K1-W1 Verzamelt benodigdheden voor een opdracht en maakt de werkplek gebruiksklaar
  • P4-K1-W2 Voert werk uit in de bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR
  • P4-K1-W3 Rondt het werk in bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR af

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder