Mediamanager

Toko the Agency Hou jij van het upspicen van merken met leuke AV producties? Kom stage lopen bij Toko Agency in Diemen.

Ben jij een enthousiaste Project manager/ Producer/ Media Manager in de dop? Kom ervaring opdoen bij Toko the Agency! Wij zijn een creatief productie bureau, werkzaam op de kruising van Content en Advertising. En zijn gevestigd naast het station in Diemen Zuid. Bij ons krijg je de kans om mee te werken aan allerlei toffe projecten: Van campagnes en social content tot brandmovies en nog veel meer. Geen dag is hetzelfde bij Toko! Sluit je aan bij ons team en leer de kneepjes van het vak in een inspirerende en dynamische omgeving. Interesse? Solliciteer dan direct :-)

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een enthousiaste stagiair die graag aan de slag wil met projectmanagement, productie en mediabeheer. Heb jij oog voor detail, hou je van overzicht en heb je een creatieve geest? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken! Technische kennis van videoproductie, montage en geluidsproductie is mooi meegenomen, maar niet strikt noodzakelijk. Wat echt telt, is dat je goed kunt organiseren en plannen, en dat je stressbestendig bent. Goede communicatie is voor ons heel belangrijk. Kun je goed samenwerken, je ideeën duidelijk presenteren en feedback constructief verwerken? Dan ben je bij ons Toko aan het juiste adres!

Wat biedt het bedrijf?

Bij ons krijg je een dynamische en leuke stage-ervaring binnen team Toko. Je doet actief mee aan verschillende projecten en werkt samen met ervaren professionals. We geven je veel ruimte voor je eigen creatieve ideeën en je krijgt goede begeleiding van mentoren. Ook heb je toegang tot de beste apparatuur en helpen we je zakelijk inzicht te ontwikkelen. Regelmatig krijg je feedback en kun je deelnemen aan allerlei mogelijkheden voor professionele groei. We erkennen en waarderen jouw inzet en prestaties, zodat je kunt groeien als een bekwame professional. Bij ons leer je niet alleen de technische kneepjes van het vak, maar ook hoe je kunt uitblinken als een creatieve expert in de mediawereld. Je leert hoe je mediacampagnes effectief beheert, content coördineert en strategisch denkt. Zo ben je helemaal klaar voor een succesvolle carrière in mediabeheer.

Wat ga je leren?

  • Adviseert over mediaproducten
  • B1-K1-W1 Representeert het bedrijf
  • B1-K1-W2 Achterhaalt wensen en behoeften van de (potentiële) opdrachtgever
  • B1-K1-W3 Formuleert een passend voorstel ten aanzien van mediaproducten
  • Bereidt de mediaproductie voor
  • B1-K2-W1 Maakt een plan van aanpak (projectplan)
  • B1-K2-W2 Plant de mediaproductie
  • B1-K2-W3 Regelt de benodigde mensen en middelen
  • Coördineert de mediaproductie
  • B1-K3-W1 Coördineert de uitvoering van de mediaproductie
  • B1-K3-W2 Coördineert de oplevering van de mediaproductie

lees verder