Zelfstandig werkend kok

VIA Amsterdam B.V. Leerplek in dynamische keukenomgeving met ervaren leermeester!

Bij Via Amsterdam staat de ontwikkeling van talent voorop. We bieden niet alleen een dynamische leeromgeving, ook plezier is een belangrijk aspect in het leertraject. We begeleiden je in je ontwikkeling, maar je krijgt om de ruimte om je nieuwe kennis en vaardigheden toe te passen in de praktijk. Uiteindelijk is elke dag anders, zeker bij ons. Je leert echt hoe het is om onderdeel te zijn van een bedrijf, net zoals wanneer je afgestudeerd bent en op zoek gaat naar een baan! In de keuken werk je in de ochtend of avond. Vanzelfsprekend is er in de ochtend meer focus op het ontbijt, zowel a la carte als buffet, en lunch. Ook vinden er voorbereidingen voor de middag plaats. Tijdens de avonddienst richten we ons op diners voor groepen en de a la carte service. Het is een hele dynamische omgeving, o.a. door de afwisseling op de dag. Er is daarom ook veel ruimte om taken zoals roosterplanning, het plaatsen van bestellingen, stock management en andere vaardigheden te leren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Het team van Via bestaat uit verschillende leeftijden en achtergronden. Het is belangrijk dat je ruimdenkend bent en het leuk vindt om te leren. Niet elke dag zal dezelfde begeleider naast je staan, dus flexibiliteit en het leuk vinden om met verschillende mensen te werken is ook belangrijk. Daarnaast spreken wij altijd Engels, dus het is handig als je comfortabel bent met de Engelse taal.

Wat biedt het bedrijf?

- Een dynamische werkomgeving met een leuke, jonge en levendige sfeer en collega's van over de hele wereld. - Supertoffe evenementen zoals maandelijkse personeelsborrels, karaoke-avond en meer! - Een stagevergoeding van € 600,00 bruto (gebaseerd op 38 uur per week) of een leerlingsalaris (BBL, alleen van toepassing voor Nederlandse studenten) op basis van je leeftijd. - Mogelijkheden om door te groeien binnen je rol en, als je daar zin in hebt, door te groeien binnen het bedrijf. Deze volgende stap in je carrière geeft je toegang tot onze Via Academy, die gevuld is met talloze spannende leer- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder