Gastheer / -vrouw

VIA Amsterdam B.V. Restaurant & bar stage in dynamische omgeving met toffe events!

In de F&B zul je ervaring opdoen bij het ontbijt en de bar. Een belangrijk onderdeel zijn onze Events; karaoke night, beer pong en social saturday - je gaat het allemaal meemaken! Hierdoor zijn we niet je standaard F&B stage, al leer je natuurlijk ook perfecte latte art, hoe je een goede Espresso Martini maakt en waarom het belangrijk is om volgens HACCP standaarden te werken. De stage is minimaal 10 weken en kan op elk moment in het jaar gestart worden. De eerste stagedag valt altijd op de 1e of de 16e van de maand, omdat we dan onze Welkomdagen organiseren. Zo leer je direct andere nieuwe collega's kennen!

Naar wie zijn wij op zoek?

Onze gasten komen vanuit de hele wereld. Dat betekent dat er ook een mooie kans is om verschillende talen te oefenen. Uiteraard wordt er veel Engels gesproken, maar ook je Duits en Frans kun je goed oefenen als je dat zou willen. De sfeer is heel informeel. Je mag gerust onze gasten vertellen over jouw favoriete restaurant in Amsterdam of de beste plek om vintage kleding te shoppen. Dit hebben we nog liever dan dat je aan elke gasten precies hetzelfde verhaal vertelt.

Wat biedt het bedrijf?

We hebben een jong team en vinden het belangrijk om onze successen te vieren, zowel op de werkvloer als daarbuiten d.m.v. team building, events en meer. Onze Via Academy biedt veel ontwikkelingsmogelijkheden. Afhankelijk van de duur van de stage zal je aan diverse trainingen deelnemen. Zit je goed op je plek en wil je na je stage blijven? Vaak is dat zeker mogelijk! Soms als bijbaan, maar misschien ook wel in vaste dienst. Als groeiende organisatie zijn we niet alleen in Amsterdam, maar ook voor andere locaties op zoek naar uitbreiding van onze teams!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op

lees verder