Manager / ondernemer horeca

Het Arsenaal 1309 Culinair Restaurant Het Arsenaal 1309 zoekt manager-/ medewerker bediening!

Het toepassen van de juiste werkstructuur en het gebruik van moderne technieken brengen verrassende elementen in ons niveau van 'fine dining'! Jij zou een bijdrage leveren aan een unieke beleving op culinair niveau. Voedsel- en warenkennis met een professionele houding tijdens een service lunch of diner waar we 'out of the box' gaan met onze gerechten. Jij zult deelnemen in onze bedienende brigade, onder leiding van de Chef-patron en restaurantmanager zet jij de toon om een vlekkeloze avond te verzorgen voor de gast. wijn-spijs combinaties en de ultieme gastheer/vrouw zijn, dat is prioriteit!

Naar wie zijn wij op zoek?

jij bent professioneel, vakbekwaam en zeker van je zaak! jij hebt een vlotte babbel en oog voor details. jij bent diegene waarvan de gast achteraf zegt dat je een topper bent en dat je hun avond helemaal goed verzorgd hebt. waarbij mensen echt even nergens over na hebben hoeven denken en dat jij alles rustig hebt kunnen verzorgen.

Wat biedt het bedrijf?

het leerbedrijf beidt diverse doorgroeimogelijkheden. Zowel op gebied van wijn- / bier opleidingen, als het een vaste vakkracht op de werkvloer. buiten dat bieden wij veel flexibiliteit aan, wij regelen alles samen dus betrokkenheid is een must. wij zijn een jong en hecht team, ambitieus en volhardend. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder