Leidinggevende keuken

Stadshotel Doesburg Gedreven en leergierige leerling-koks gezocht !

Stadshotel Doesburg / restaurant De Kade: wij zijn op zoek naar gedreven, ambitieuze leerlingen niveau 2, 3 en 4 die verfijnd willen leren koken. Wij bieden een kundige en zeer gedreven chefkok en souschef met een een jong team. Neem contact op met onze contactpersoon voor meer informatie. (voor een eerste indruk, kijk op www.stadshoteldoesburg.nl)

Naar wie zijn wij op zoek?

Goede communicatieve vaardigheden, goede sociale vaardigheden, leergierig, gedreven en oog voor details.

Wat biedt het bedrijf?

De kans om mee te werken in een gedreven team met een goede collegiale sfeer. Er wordt secuur gewerkt en gestreefd de gasten van het restaurant en het hotel zo goed mogelijk te verzorgen. Er wordt uitsluitend met verse producten gewerkt.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Video Link

lees verder