Eethuis Stap es in
De leerling mag bij Eethuis stap es in de werkzaamheden in de keuken uitvoeren die horen bij zijn/haar niveau. Het aanleren en oefenen van de basistechnieken om later verder te kunnen in de horeca, variƫrend van koken tot bediening. kennis opdoen van bedrijf apparatuur. kennis opdoen van vak gerelateerde zaken, HACCP, schoonmaak, registratie, inkoop e.d. 1* klantvriendelijk, gastvrij en vrolijk 2* leergierig 3* verzorgd 4* flexibel.
Naar wie zijn wij op zoek?
een creatief enthousiaste werkhouding
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
lees verder