Veld en Beek Vakexpert van boer tot bord
- melkveehouderij - Blaarkop fokkerij - kalveren bij de koe - vleesveehouderij in natuurgebieden - groenteteelt in de volle grond en de tunnelkas - graanteelt, malen in de plaatselijke windmolen, bakken bij de plaatselijke bakker, verpakken van brood en distributie van brood, voeren van restproducten van de molen aan het vee - Legkippen grazen achter de koeien aan in pipowagen - Ontwikkeling van nieuwe teelt(process)en, productieprocessen en producten
Wat biedt het bedrijf?
We bieden een leuke stageplek met leuke collega's. We vinden het belangrijk dat de pauzes gezellig zijn en dat iedereen het naar z'n zin heeft.
Wat ga je leren?
- Verzorgt het agrobusinessproduct
- B1-K1-W1 Borgt de kwaliteit van het agrobusinessproduct
- B1-K1-W2 Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden
- B1-K1-W3 Controleert meetgegevens
- B1-K1-W4 Deelt product- en productie-informatie
- B1-K1-W5 Reflecteert op eigen handelen en de gevolgen daarvan op de omgeving
- Verzorgen biologisch-dynamische productie
- P11-K1-W1 Stelt teeltplan op
- P11-K1-W2 Draagt zorg voor het teeltproces
- P11-K1-W3 Draagt zorg voor de veehouderij/het dierlijk product
- P11-K1-W4 Stuurt het teeltproces en het productieproces veehouderij aan
- P11-K1-W5 Werkt mee aan de (verdere) ontwikkeling van een biologisch-dynamische methode
- Optimaliseren bedrijfsactiviteiten
- P11-K2-W1 Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden
- P11-K2-W2 Instrueert medewerkers en stuurt deze aan
- P11-K2-W3 Verbetert processen/productie
- P11-K2-W4 Analyseert bedrijfsgegevens en maakt ondernemingsplan
- P11-K2-W5 Analyseert keten
- P11-K2-W6 Past innovaties toe
- P11-K2-W7 Vormt en gebruikt netwerken
- P11-K2-W8 Ontwikkelt zichzelf en de medewerkers binnen de biologisch-dynamische filosofie
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
lees verder