Vakexpert voeding, technologie en techniek

Veld en Beek

- zuivelmakerij (melk, yoghurt, karnemelk, boter, room, kaas, kwark, creme fraiche, weide fris en rauwmelkse kefir) - graanteelt, malen in de plaatselijke windmolen, bakken bij de plaatselijke bakker, verpakken van brood en distributie van brood, voeren van restproducten. - distributie van alle producten naar 2800 ledengezinnen van de Veld en Beek -consumentencoöperatie en naar vijf restaurants - ontwikkeling van nieuwe teelt(process)en, productieprocessen en producten

Wat biedt het bedrijf?

We bieden een leuke stageplek met goede collega's. We willen dat iedereen het naar z'n zin heeft en vinden gezellige pauzes belangrijk. We hebben 3 soorten koek van eigen meel en boter.

Wat ga je leren?

  • Zorgdragen voor voedingsproductie
  • B1-K1-W1 Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
  • B1-K1-W2 Draagt zorg voor voedselkwaliteit
  • B1-K1-W3 Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
  • B1-K1-W4 Controleert meetgegevens
  • Productieproces optimaliseren
  • P3-K1-W1 Bereidt voedingsproductie voor
  • P3-K1-W2 Bedient en bewaakt productieapparatuur
  • P3-K1-W3 Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt eerstelijnsstoringen
  • P3-K1-W4 Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden
  • P3-K1-W5 Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied
  • P3-K1-W6 Organiseert procesoptimalisatie

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder