Legal, Insurance & HR Services Specialist

Alisitas B.V. HR Backoffice - Administratief Medewerker

Ondersteun de mensen die Nederland nóg veiliger maken Wij zijn op zoek naar een stagiair die ons administratief komt ondersteunen. Kom de boeken uit en de praktijk in! We zoeken een stagiair die de backoffice van Alisitas Work komt ondersteunen. Waar je je voornamelijk op zal richten? Het administratief verwerken van sollicitanten in onze database Het opmaken van CV’s in onze huisstijl Het inplannen van afspraken Personeelsadministratie Maken en opslaan van contracten Het verzorgen van verjaardagsattenties voor onze collega’s Het versturen van onboardingpakketjes naar kandidaten Facilitaire zaken (zorgen voor een goed functionerende kantooromgeving, inclusief kantoorbenodigdheden zoals koffie en thee) Overige administratieve taken Wij zijn op zoek naar een student die niet bang is om vragen te stellen. Ook is het fijn als je interesse hebt in ons vakgebied: veiligheid. Er hangt een gezellige werksfeer en er is voldoende begeleiding aanwezig.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je volgt een MBO niveau 4 opleiding in de richting van HR/Administratie. Je zit in het derde of vierde jaar. Je zoekt een stage voor minimaal 6 maanden, waarin je 32 tot 40 uur per week beschikbaar bent Je werkt ten minste drie dagen bij ons op kantoor in Dordrecht Je hebt interesse in ons vakgebied, want we gaan samenwerken aan veiligheid. Jouw eindproducten zijn onmisbaar voor de mensen die dat doen. Je hebt uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden in het Nederlands. De gezamenlijke meetings met het team zijn in het Engels, want niet iedereen is Nederlands. Het is daarom belangrijk dat je je goed verstaanbaar kunt maken in het Engels. Je werkt precies: je hebt oog voor detail. Je kunt zelfstandig werken en bent goed in het stellen en behalen van deadlines.

Wat biedt het bedrijf?

Alisitas Work faciliteert in (tijdelijke) ondersteuning op het gebied van veiligheid in de publieke sector. Dit doen we voor ministeries, gemeenten, veiligheidsregio’s, provincies, waterschappen, woningcorporaties en overige overheidsinstanties. Onze kennis en expertise op het gebied van veiligheid is breed: van georganiseerde criminaliteit tot mensen met onbegrepen gedrag. Daardoor bieden we voor elk veiligheidsvraagstuk een passende, flexibele oplossing. Waarin we nét een stap verder gaan.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

lees verder