Assistent metaal-, elektro- en installatietechniek

Bureto B.V. MONTEUR ZONNEPANELEN. Je hebt geen hoogtevrees en bent graag buiten aan het werk. Je werkt graag in een klein en hecht team waar je alles kan leren.

Je gaat zonnepanelen plaatsen op huizen en gebouwen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en je bent meteen onderdeel van ons hechte team. Samen met 1 of 2 collega´s bouw je een zonnepanelen systeem van A tot Z met hulp van een ervaren monteur. Je werkdag begint vroeg, om 8:00 sta je bij de klant en begin je met het vellig maken van de werkplek en het legplan uit te tekenen op het dak. Samen met je collega's verdeel je de taken en je helpt elkaar tot het af is. Je begint met de zonepanelen op het dak te plaatsen, samen met een andere stagiair, onder begeleiding van het ervaren teamlid die het AC-binnenwerk doet. We hebben geen 9 tot 5 mentaliteit, is het werk snel klaar en zijn geen klusjes meer open? Dan ben je vroeg thuis. Loopt het uit? Werken we het samen rustig af. Je werkt met allerlei type daken materialen en systemen. Dak werken, profielen slijpen, panelen monteren, kabel trajecten plaatsen, omvormers ophangen en aansluiten op de meterkast en inregelen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Belangrijk is dat je goed technisch inzicht hebt en handig bent, goed door kan pakken en zelfstandig kan werken. We kunnen je alles leren maar ervaring met veilig werken, ladders, busjes rijden en op het dak werken is fijn. Zonnepanelen is soms zwaar werk, dus je moet sterk en groot zijn om overal bij te kunnen en alles op te kunnen pakken. We werken altijd bij de klant in huis, waarmee je direct mee kan overleggen. Dus je moet goed kunnen overleggen met collega's en klanten over het werk dat je doet. Allerbelangrijkste is dat je foutloos werkt, want een losse dakpan of losse dakhaak kan gevaarlijk zijn en levert grote problemen op. Rustig en foutloos werken dus.

Wat biedt het bedrijf?

We werken met een hecht team en iedereen kan en doet eigenlijk alles wat er bij komt kijken, dus je kan alles leren van verkopen, werkvoorbereider, bestellen en installatie. Natuurlijk begin je met de dakwerken, Ons team werkt al jaren samen, maar we worden wat ouder en zoeken jonge collega's die we alles kunnen overdragen. Dus als je bij ons past heb je meteen een droombaan waar je alles kan leren en door kan groeien en vooral jezelf mag zijn en kan ontwikkelen. Het bedrijf groeit gestaagd dus je kan mee groeien en op termijn je eigen installatie team vormen en aansturen als je alles onder de knie hebt. Ook zou je in de verkoop, of engineering kunnen gaan werken. Onze verkopers denken het hele systeem uit, maken een legplan, zodat het installatie team het kan uitvoeren. Je zou ook bestellingen kunnen gaan plaatsen, engineering kunnen opstellen en klanten kunnen helpen. Sommige dagen als er geen projecten zijn is er tijd om je dit te leren.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Doet eenvoudig metaal-, installatie- en/of elektrotechnisch werk
  • P9-K1-W1 Zorgt voor een veilige werkplek
  • P9-K1-W2 Maakt (onderdelen van) producten en halffabricaten
  • P9-K1-W3 Ondersteunt bij metaal-, elektro- of installatiewerkzaamheden
  • P9-K1-W4 Bergt gereedschap, materieel en materiaal op en voert afval af

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder