Marketing & Communication Specialist

Informapp B.V. Wil jij niet stil zitten tijdens je stage maar alles leren van online marketing? Solliciteer dan nu!

Wil jij je niet vervelen tijdens je stage? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een stage bij Informapp. Als stagiair tel je mee en krijg je ruimte en zal je samenwerken met de commercieel directeur. Samen zullen we de marketing een stap verder brengen zoals website(s) (Wordpress) up-to-date houden, SEO/SEA optimaliseren, beeldmateriaal/video's maken/publiceren, meewerken aan LinkedIncampagnes, verzorgen van posts op socials en diverse andere werkzaamheden. Door de dag heen ben je bezig van strategie tot en met uitvoering op gebied van zoekwoordenanalyse, SEA-campagnes (Google Ads), Linkbuilding, Content (her)schrijven en bijvoorbeeld het maken dan wel bewerken van video's en/of afbeeldingen. Samen met andere stagiaires (applicatie-ontwikkeling) ga je proberen klanten zo goed mogelijk op weg te helpen via onze website naar passende bedrijfsapps. Jouw inbreng en ideeën zullen we meenemen in de uitvoering en het resultaat vieren we met elkaar! Vriendelijke groet, Hessel Voorbij

Naar wie zijn wij op zoek?

Van een stagiair verwachten wij dat hij of zij ervoor gaat. Op tijd aanwezig is, niet al te vaak/snel afgeleid is. Oftewel ons bedrijfsdoel voorop weet te stellen. Maar zich ook bewust is van normale omgangsvormen, normen en waarden waarbij humor en gezelligheid zeker op prijs worden gesteld. Een stagiair dient een goede beheersing te hebben van de Nederlandse taal. Tevens is het belangrijk om oog te hebben voor details en gevoel te hebben bij wat de klant beweegt. Zo staat de 'customer experience' bij ons voorop. Basiskennis en ervaring met Wordpress is een pré maar alles is te leren.

Wat biedt het bedrijf?

Informapp biedt jou de kans om veel te leren van internetmarketing in de praktijk. Daarbij werken we samen met een gespecialiseerde marketingbureau. Omdat we met een klein hecht team werken zul je veel verschillende werkzaamheden kunnen verzorgen en is er alle ruimte voor vragen. We zitten in het centrum van Dordrecht in één van de meest historische panden, de Wereldwaag, met het terras aan het Scheffersplein voor de deur. Mocht het zo zijn dat je na je stage nog een bijbaantje zoekt en was de klik er van twee kanten dan maken we graag afspraken met je over een vervolg of een bijbaantje.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid

lees verder