Marketing & Communication Specialist

MIRA Home Medewerker marketing en communicatie - MIRA Home

MIRA Home is een onlineshop dat garant staat voor unieke meubelstukken. Door de sterk klantgerichte en persoonlijke aanpak kent het bedrijf een aanzienlijke groei. Om deze groei aan te houden en ons ambitieus expansieplan uit te voeren, zijn wij op zoek naar een medewerker marketing en communicatie om actief het bereik van ons bedrijf te vergoten. In deze veelzijdige functie ga je meewerken aan het realiseren van onze online doelstellingen (denk hierbij aan het opzetten van Google, Facebook en Instagram Ads) Ook het meedenken, uitwerken en uitvoeren van onze digital marketing strategie behoort tot jouw takenpakket. Heb jij zin om ons enthousiaste team te versterken op ons kantoor in Dordrecht? Lees dan zeker even verder!

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je bent een goede schrijver en storyteller; - Je bent een ondernemende type en legt creativiteit in je taken en teksten; - Je bent van nature een enthousiast persoon die graag deel uitmaakt van een dynamische team en die steeds op een proactieve manier meedenkt en handelt; - Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden; - Je hebt een gemotiveerde en leergierige instelling.

Wat biedt het bedrijf?

In deze functie krijg je een gevarieerd takenpakket met de nodige vrijheid, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Je komt terecht in een jong, snelgroeiende e-commerce bedrijf in Dordrecht, waar een enthousiaste, dynamische en flexibele werkcultuur heerst. In ruil voor je inzet bieden we je een aantrekkelijk stagevergoeding en de mogelijkheid tot een vast dienstverband. Klinkt dit ook als muziek in jouw oren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor deze stage zijn wij opzoek naar een student die graag écht iets wil bijdragen aan ons bedrijfsresultaat.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder